fotballdrakt barn med navn

Deyverson ledet på en eller annen paris saint germain drakt kortermet måte over fra punktlig

Atletico Madrid klarte ikke å bryte gjennom Alaves på lørdag. Alltid klarte ikke å få mest mulig ut av sjansene sine da Atletico Madrid forlot Mendizorroza frustrert med en goalless-tegning. Vertene burde ha tatt ledelsen på halvtime, men den brasilianske fremover Deyverson ledet på en eller annen paris saint germain drakt kortermet måte over fra punktlig rekkevidde etter at Victor Laguardia hadde hektet ballen på tverrstangen. Atletico kunne ha skåret et sent mål da Nicolas Gaitan rakket seg fri, men målvakten Fernando Pacheco dukket inn for å ta ballen fra bena. I den andre enden, forsvarte Theo Hernandez, lånt på Alaves fra Atletico, en fin redning fra Miguel Moya før temperaturer kokte over etter den endelige fløyten. Atletico Madrid kaptein Diego Godin og Deyverson ser ut til å spytte på hverandre når spillere fra begge real madrid drakt sider kvadrer opp. Diego Simeone 'Copa del Rey semifinal mot Barcelona, ​​da Alaves vil takle Celta Vigo. Celta Vigo fortsatte sin fart fra å slå Real Madrid ut av Copa del Rey i løpet av uken ved å sikre en 2-0 seier unna på Leganes. Alvaro Lemos sparket besøkende inn i en 32. minutt ledelse med en fin sving og lav skudd inn i nederste hjørne. En straff fra John Guidetti i 66. minutt sikret poengene til Eduardo Berizzo, som beveger seg opp til syvende. Lørdagens første kick-off så Villarreal vinner for første gang i seks kamper da de slo Granada 2-0 på El Madrigal. Bruno Soriano scoret i første omgang og Alvaro Gonzalez i den andre siden Villarreall forblev fotballdrakter sjette og i stand til å kjempe for en plass i de europeiske konkurranser neste sesong. Granada er sist etter fjerde nederlag i de siste fem kamper. Fremad Alexandre Pato var ikke i Villarreal s lineup mens han forhandler et trekk til kinesisk klubb Tianjin Quanjian. Ease så Av Deportivo La Coruna 3-1 i en seier hjemme, takket være to fra Adrian Gonzalez og Sergi Enrich Emre Colak traff raskt tilbake til Depor, men de besøkende kunne ikke liverpool drakt barn finne en utligning og Florian Lejeune scoret i andre omgang for å forsegle de tre poengene til Eibar.