fotballdrakt barn med navn

kraftig når de dortmund drakt barn spiller uten Messi

dortmund drakt barn, arsenal drakt kortermet

Bolivia tok fordel av Lionel Messi 's suspensjon, og hevdet en 2-0 seier mot Argentina i La Paz. FC-panelet vurderte de fire kampene dekket til Lionel Messi av FIFA og spurte om straffen passer til forbrytelsen. Bolivia slo et korthendt Argentina-lag 2-0 i en CONMEBOL World Cup-kvalifiserer på Estadio Hernando Siles i La Paz på tirsdag. Argentina spilte uten Lionel Messi, etter at Barcelona-kampen ble gitt et fire-matchende dekk fra FIFA for å fornærme assisterende dommeren i landslaget 1-0 seier mot Chile på torsdag. Edgardo Bauza 's lag har slitt seg kraftig når de dortmund drakt barn spiller uten Messi, og vinner bare en gang i åtte ganger, inkludert det siste resultatet mot Bolivia. De besøkende er nesten en åpner mot spillets runde i det 29. minutt, men Carlos Lampe reddet Angel Di Maria skudd fra straffespark etter at han hadde blitt spilt av Angel Correa. To minutter senere tok Bolivia ledelsen da Juan Carlos Arce dro hjem forbi Sergio Romero fra et Pablo Escobar-pass for å sette vertene 1-0 på halvtid. Marcelo Moreno fordoblet Bolivias fordel kort etter pausen, og skutt hjem et Enrique Flores-kryss med et kraftig høyrefot i det 52. minutt. Argentina fortsatte å kjempe med talismanen og fikk det inn i spillet, noe som betyr at det er flere savnede poeng for Bauza-laget, som nå skal slippe i kvalifiseringsbordet etter å ha steget til tredje etter seieren mot Chile. 'Vi er i live' Dette er en kamp som vi vil fortsette å kjempe, 'sa Bauza til en postmatch-nyhetskonferanse, før han innrømmet at det var store bekymringer i truppen.' Ja, spillerne er bekymret fordi ingen liker å tape. ' Argentinas neste spill vil være i august bort til Uruguay og i Buenos Aires mot Venezuela I oktober møter finalistene i 2014 VM i billige fotballdrakter Peru hjemme og Ecuador unna. Juan Carlos Arce feirer etter å ha gitt Bolivia ledelsen mot Argentina. Brasil bestilte sin plass på neste års verdenscup i Russland med en dominerende 3-0-seier over Paraguay. Tite s menn er 11 poeng foran femteplasserte Argentina og 10 foran Uruguay i fjerde, og kan derfor ikke bli fanget da de to nasjonene fortsatt skal spille hverandre. Liverpools Philippe Coutinho krøllet i en lavåpner og Neymar klarte en begivenhetsrik kveld med et mål i andre omgang før Marcelo la til en sen tredje. Barcelona fram til Neymar, som tok ledelsen, savnet en straff og så et forsøk på å kalkle av til offside på en kveld da han var rutinemessig på slutten av grov behandling fra Paraguay-forsvarerne. I Quito, James Rodriguez og Colombia bygget på momentum fra torsdagens seier mot Bolivia med et 2-0 nederlag i Ecuador. James sparket besøkende til en tidlig ledelse i det 20. minutt, poking hjemmet fra nært hold og satte laget sitt 1-0 opp. Og arsenal drakt kortermet 15 minutter senere la Juan Cuadrado et sekund til Jose Pekerman-lag, med James sette opp Juventus-mannen for å gjøre det 2-0 foran halvtid. Ecuador klarte ikke å bryte ned et resolutt Colombia-forsvar i andre omgang, med resultatet å skyve besøkende forbi Argentina i minst tredje Alexis Sanchez feirer etter å ha åpnet scoret for Chile i en hjemmeseier mot Venezuela. Alexis Sanchez og Chile benyttet seg også av Argentinas tap, hammering Venezuela 3-1 hjemme for å ta alle tre poengene og flytte forbi rivaler Argentina i bordet. Vertene var på brettet i femte minutt, med Sanchez slo Wuilker Farinez fra et frispark til lik Marcelo Salas som Chiles hele tiden ledende internasjonal scorer med 37 mål. To minutter senere skjøt Esteban Paredes hjem et Charles Aranguiz-pass fra midten av straffesparket for å doble lagets ledere. Paredes ville score sin andre 15 minutter senere for effektivt å avslutte saken rett forbi 20-minutters mark. Salomon Rondon trakk en tilbake til Venezuela i 63. minutt, men kampen var utenfor rekkevidde for 2018 Russland. Tirsdagens andre kamp liverpool drakt så Peru Uruguay 2set opprørt på Estadio Nacional de Lima. Carlos Sanchez satte gjestene foran halvtime, men målene fra Paolo Guerrero og Edison Flores trukket tilbake i Perus favør. Uruguays forhåpninger om å redde alt fra kampen ble dunket da Pachuca-vingen Jonathan Urretaviscaya ble sendt ut for en annen bookbar lovbrudd i det 76. minutt.